TELEFOANE UTILE

Confortul dumneavoastrăȊncǎlzirea casei cu gaze naturale este sigurǎ și practicǎ, aducȃnd confortul atȃt de dorit ȋn locuinţa ta. Ce poate fi mai plǎcut decȃt sǎ stai relaxat ȋn casa ta la o temperaturǎ confortabilǎ pe care o poți regla așa cum dorești? Cum ar fi sǎ știi cǎ, oricȃnd ai nevoie, existǎ și la bucǎtǎrie și la baie suficientǎ apǎ caldǎ? Cu un singur deget vei putea alege temperatura pe care dorești sǎ o ai atȃt ȋn casǎ, cȃt și la apa caldǎ. Sistemul de ȋncǎlzire cu gaze naturale este prevǎzut cu un termostat care regleazǎ și menţine temperatura constantǎ.

Mai mult, un aragaz modern ce funcţioneazǎ cu gaze naturale are o capacitate de reglare finǎ și duratǎ de fierbere, coacere și prǎjire cu o exactitate la secundǎ.

De asemenea, vei putea gǎti liniștit, neexistȃnd riscul sǎ rǎmȃi cu mȃncarea neterminatǎ pentru cǎ nu mai ai gaz ȋn butelie. Ȋn comparaţie cu aragazul electric poți realiza o economie substanţialǎ de energie. Dupǎ ce ai terminat de gǎtit nu rǎmȃne caldurǎ rezidualǎ nedoritǎ, ca ȋn cazul plitelor de fontǎ. Nu ȋn ultimul rȃnd, optimizarea spaţiului reprezintǎ un mare cȃștig dacǎ alegi gazele naturale pentru sistemul de ȋncǎlzire, ȋntrucȃt nevoia de spaţiu este minimǎ. Nu mai ai nevoie de un loc de depozitare a combustibililor, iar energia îți stǎ oricȃnd la dispoziţie ȋn cantitatea doritǎ. Ȋntrucȃt sistemele moderne de ȋncǎlzire cu gaze sunt construite compact, iar centralele se monteazǎ pe perete, așezarea lor este posibilǎ ȋn aproape orice ȋncǎpere.
QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018