TELEFOANE UTILE

Clienţi industriali

Utilizarea gazelor naturale pentru ȋncǎlzire și ȋn procesele industriale reprezintǎ cea mai bunǎ alegere a momentului pentru companii din tot mai multe domenii de activitate.

Dacǎ îți desfǎșori activitatea ȋn orașele Alexandria, Corabia, Giurgiu, Olteniţa și Turnu Mǎgurele, iar necesarul de gaze naturale anual este cuprins ȋntre 1.162,79 MWh si 116.277,79, îți stǎm permanent la dispoziţie pentru a îți oferi soluţii personalizate și adaptate specificului tău de consum.

Dorești sǎ beneficiezi de ofertele noastre privind furnizarea gazelor naturale sau sǎ afli mai multe informaţii despre serviciile noastre? Tot ce trebuie sǎ faci este sǎ ne transmiţi datele tale de contact sau să ne scrii un mail la adresa [email protected].

Un reprezentant al Departamentului Vȃnzǎri te va contacta ȋn cel mai scurt timp posibil pentru a îți oferi informaţiile necesare.

Prin completarea și trimiterea formularului de mai jos îți exprimi acordul ca WIROM GAS să prelucreze și să păstreze datele personale transmise, în conformitate cu Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor.

QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018