TELEFOANE UTILE

Serviciile noastre

Activitatea noastră constǎ ȋn furnizarea și distribuţia gazelor naturale, precum şi realizarea serviciilor conexe, mai exact, verificările şi reviziile instalaţiei de gaze naturale şi centralei. Ca furnizor, asigurǎm ȋntreaga relaţie comercialǎ ȋntre noi și clienţi, aceasta ȋnsemnȃnd emiterea și semnarea contractului de furnizare, emiterea facturii de consum, informaţii despre contract, consumuri, etc. Ca distribuitor, asigurǎm funcţionarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale ȋn condiţii de siguranţǎ, incluzȃnd accesul clienţilor la sistemul de distribuţie, mentenanţǎ, intervenţii ȋn cazul unor defecţiuni. Ca operator de servicii, avem grijă de siguranţa clienţilor noştri prin verificări ale instalaţiei de utilizare şi centralelor temrice şi revizii ale instalaţiilor efectuate la intervale de 2 ani, respectiv, 10 ani.

Ȋmbinȃnd know-how-ul, experienţa și pregǎtirea profesionalǎ a personalului nostru, cǎutǎm mereu cele mai bune soluţii pentru a îți oferi servicii perfect acordate nevoilor tale din punct de vedere al eficienţei, cȃt și al calitǎţii. Prin proiectele și acţiunile pe care le derulǎm ne propunem sǎ dezvoltǎm pachete de servicii la cele mai ȋnalte standarde de calitate ȋn domeniul furnizǎrii și distribuţiei gazelor naturale.

Gama noastrǎ de servicii se aflǎ ȋn plinǎ dezvoltare pentru cǎ dorim sǎ te bucuri de tot confortul pe care ți-l putem pune la dispoziţie ȋn calitate de consumator al gazelor naturale. Prin urmare, nu ezita sǎ accesezi periodic aceastǎ paginǎ pentru a descoperi serviciile noastre concepute pentru a crea contextul ideal momentelor frumoase ȋn familie sau succesului pe plan profesional.

QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018