TELEFOANE UTILE

Management

Activitatea complexǎ din cadrul companiei noastre implicǎ multe provocǎri. Pentru a obţine succesul pe termen lung promovǎm un mediu deschis și stimulativ ȋn scopul atingerii și depǎșirii obiectivelor pe care ni le-am propus.

Echipa noastra reprezintǎ resursa cea mai valoroasǎ, fiecare contribuind la dezvoltarea companiei. Ȋmpreunǎ, ne orientǎm eforturile cǎtre atingerea performanţei.

Directori executivi
Rǎzvan Georgescu
Director Executiv Tehnic

Rǎzvan Georgescu este absolvent al Facultǎţii de Electronicǎ și Telecomunicaţii. Și-a început cariera ca inginer pe platforma petrochimicǎ Arpechim. A continuat ca Director Control Risc în cadrul actualei Engie Romȃnia, apoi ca Director General al companiei Depomureș. Din iulie 2016 face parte din echipa WIROM.
Illo Vogelhaupt
Director Executiv Comercial

Illo Vogelhaupt este membru WIROM din anul 2004. Absolvent al Universitǎţii Gesamthochschule, Kassel, Germania, este licenţiat ȋn Economie. Și-a ȋnceput cariera ȋn domeniul marketing-ului la Wingas GmbH Kassel, parcursul sǎu profesional continuȃnd la WIEE Zug AG, Elveţia.
Directori departamente
Mădălina Constanda
Director Juridic

Doamna Constanda face parte din echipa WIROM din 2004. Absolventă a Facultății de Drept și având studii de masterat în Dreptul Afacerilor, este consilier în Proprietatea Industrială și în Mărci, Brevete și Desene industriale. Parcursul său profesional a început în cadrul Baroului București.
Mirela Mălureanu
Director Financiar

Absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Mirela Mălureanu are 20 de ani experiență în domeniul financiar. Este membru activ CECCAR din 2008. În trecut a ocupat funcția Director Economic la RRC TechDistribution. Face din nou parte din echipa WIROM din 2017, având deja în trecut experienţă considerabilă în cadrul companiei.
Iulia Vasilescu
Director Vânzări

Dupǎ o experienţǎ ȋn domeniul transporturilor aeriene, claditǎ la GlobeGround, Iulia Vasilescu s-a alǎturat echipei WIROM ȋn 2006. Este licenţiatǎ ȋn Relatii Economice Internaţionale ȋn cadrul Academiei de Studii Economice, București, avȃnd studii de masterat ȋn Managementul Proiectelor.
Andrei Carlaonț
Director Achiziţii

Andrei Carlaonţ face parte din echipa WIROM din anul 2008 și este absolvent al Facultǎţii de Instalaţii din cadrul Universitǎţii Tehnice de Construcţii București. Ȋn cadrul companiei a pus bazele departamentului Achiziţii, pe care îl conduce astǎzi alǎturi de alte servicii conexe.
Daniel Cȋmpeanu
Director Investiții

De profesie inginer, Daniel Cȋmpeanu s-a alǎturat echipei WIROM ȋn anul 2004. A absolvit Universitatea Tehnicǎ de Construcţii, fiind specializat ȋn Reţele de distribuţie și instalaţii de utilizare a gazelor naturale. Cariera sa profesionalǎ a ȋnceput ȋn cadrul companiei Distrigaz Sud S.A.
Robert Simion
Director Exploatare

Robert Simion este membru WIROM din 2004. Doctor în Ştiinţe Inginereşti, secţiunea Mine, petrol si gaze, și-a ȋncheiat atât doctoratul, cât și studiile de licenţă şi masterat în cadrul Universitǎţii de Petrol și Gaze. Și-a ȋnceput cariera ȋn domeniul proiectǎrii pentru industria extractivǎ de petrol și gaze.
QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018