TELEFOANE UTILE

Verificǎri și revizii

Ȋn calitate de consumator al gazelor naturale, vǎ revine obligaţia de a realiza o datǎ la 2 ani verificarea centralei termice  și a instalaţiei de utilizare și o datǎ la 10 ani revizia tehnicǎ a instalatiei. De aceea, vǎ oferim serviciile noastre de verificare, revizie și reparaţie a instalaţiei de utilizare și centralei termice care oferǎ gama completǎ de inspecţii tehnice pentru ca dumneavoastrǎ  sǎ locuiţi in condiţii de confort și, mai ales, siguranţǎ.

Pentru a beneficia de serviciile noastre în rate, va rugǎm accesaţi pagina abonamentelor WIROM RELAX.

Cartea noastrǎ de vizitǎ implicǎ:


Profesionalism

Cu 60 de zile ȋnaintea expirǎrii termenului de verificare/revizie a instalaţiei de utilizare vǎ trimitem o ȋnștiinţare ȋn acest sens. Cu același profesionalism realizǎm și verificǎrile și reviziile tehnice. Echipele noastre verificǎ punctual tot traseul instalaţiei de utilizare pentru a vǎ garanta siguranţa alimentǎrii cu gaze naturale. Ȋn plus, la fiecare verificare tehnicǎ, montǎm pe aragaz sau pe centrala termicǎ rovinieta menitǎ sǎ vǎ informeze care este urmǎtorul termen de verificare a instalaţiei.


Personal calificat

La WIROM ȋntregul personal tehnic este autorizat ANRE pentru verificarea, revizia și reparaţia instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale. WIROM deţine și autorizare ISCIR pentru verificarea si reparaţia centralei termice. Grija acordatǎ formǎrii profesionale a angajaţilor noștri reprezintǎ garanţia faptului ca veţi beneficia de servicii la standarde ȋnalte de calitate și, implicit, de o instalaţie de utilizare și o centralǎ termicǎ ce funcţioneazǎ ȋn parametri de siguranţǎ.


 Aparaturǎ performantǎ

Folosim tehnologie de ultimǎ orǎ pentru realizarea verificǎrilor și reviziilor instalaţiei de utilizare și centralei termice. Aparatura specializatǎ extrem de sensibilǎ depisteazǎ eventualele scǎpǎri de gaze ȋn proporţie de 100%. Detectorul de gaze ajunge și ȋn cele mai neaccesibile locuri, acoperind astfel ȋntreaga suprafaţǎ a instalaţiei de utilizare și ȋntregul volum al centralei termice. Ȋn cazul ȋn care sunt ȋnregistrate scǎpǎri de gaze, oprim imediat alimentarea pȃnǎ la remedierea problemelor.


 Preţuri competitive

Grija pentru client se manifestǎ și ȋn preţurile pe care le practicǎm. Dorim sǎ vǎ oferim servicii la standarde ridicate și totodatǎ preţuri competitive. Prin urmare, menţinem costurile la un nivel accesibil pentru toţi. Va rugǎm sǎ verificaţi aici tarifele aferente serviciilor prestate de WIROM pentru revizia și verificarea instalaţiei de utilizare.


 Relaţia dezvoltatǎ cu dumneavoastrǎ

Ȋn calitate de prestator de servicii dorim dezvoltarea unei relaţii pe termen lung cu dumneavoastrǎ. Alegȃndu-ne ca operator pentru verificarea și revizia tehnicǎ vǎ asiguraţi cǎ optaţi pentru un colaborator pe care ȋl cunoașteţi și ȋn care aveţi ȋncredere. Ȋn plus, scǎpaţi de grija documentaţiei. Noi ne ocupǎm de toate actele, iar dumneavoastrǎ aveţi siguranţa cǎ acestea ajung la furnizor fǎrǎ sǎ alocaţi timp acestui lucru.


Ȋn cazul ȋn care doriţi sǎ efectuaţi verificarea/revizia instalaţiei de utilizare sau a centralei termice cu noi, va rugǎm sǎ accesaţi pagina Contact sau sǎ apelaţi numǎrul gratuit 0800 800 222 (disponibil de luni pȃnǎ vineri, orele 08:00-16:30).

QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2017