TELEFOANE UTILE

Inaugurarea distribuţiei gazelor naturale în Corabia

WIROM inaugurează miercuri, 22 aprilie 2015, sistemul de distribuţie a gazelor naturale în Corabia. Ceremonia va avea loc la ora 12:00, în cadrul şcolii nr. 2 “Dumitru Buzdun”, unde reprezentanţii WIROM vor aprinde prima flacără a gazelor naturale în oraşul Corabia. Alături de WIROM vor fi prezenţi oficiali locali, reprezentanţi ai media şi ai industriei gazelor naturale.

Începând cu 22 aprilie 2015 clienţii WIROM din Corabia care deţin o instalaţie de utilizare funcţională vor putea folosi gaze naturale.

“Ne bucurăm că acest moment este atât de aproape şi le mulţumim locuitorilor oraşului pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul lucrărilor. Începerea distribuţiei de gaze naturale creează precondiţiile necesare dezvoltării oraşului Corabia şi creşterii nivelului de confort al locuitorilor săi”, a declarat Illo Vogelhaupt, Director Executiv Comercial în cadrul WIROM.

Ceremonia de inaugurare va fi urmată de o conferinţă de presă în incinta Primăriei Corabia, unde reprezentanţii WIROM vor oferi informaţii referitoare la sistemul de distribuţie a gazelor naturale în oraş, precum şi implicaţiile sale sociale şi economice.

WIROM a obţinut concesiunea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în Corabia la sfârşitul anului 2011. Până în prezent WIROM a investit 2,7 milioane de lei pentru construirea în Corabia a unei reţele de distribuţie cu o lungime de 7 km. Planul pentru anul 2015 prevede și alte investiţii, în valoare de 2,4 milioane de lei, pentru extinderea cu 8,7 km a reţelei de gaze naturale în oraş.

QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018