TELEFOANE UTILE

Festivitatea de inaugurare a distribuţiei gazelor naturale în Corabia

WIROM a inaugurat în 22 aprilie 2015 sistemul de distribuţie a gazelor naturale din oraşul Corabia. Ceremonia a avut loc la şcoala “Dumitru Buzdun” nr. 2, unde reprezentanţii WIROM, împreună cu primarul Iulică Oane, au deschis, în cadrul unui moment festiv, vana magică ce a facut posibilă aprinderea primei flăcări cu ajutorul gazelor naturale în Corabia.

WIROM a investit 2,7 milioane lei pentru construirea retelei de distribuţie cu o lungime de 7 kilometri, urmând ca aceasta să fie extinsă cu 8,7 kilometri până la sfârsitul anului in curs. “În acest moment avem aproximativ 400 de solicitări.

Am încheiat deja 80 de contracte de racordare, ceea ce este un lucru extraordinar.Prevedem că într-o perioadă de 10 ani să racordăm pană la 5000 de gospodarii şi obiective comerciale”, a declarat Illo Vogelhaupt, Director Executiv Comercial în cadrul WIROM.

După ceremonia de inaugurare a avut loc o conferinţă de presă în cadrul Primăriei Corabia, unde reprezentanţii WIROM, primarul Iulica Oane şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu au oferit informaţii cu privire la sistemul de distribuţie a gazelor naturale în oraş.

“Mă bucur că suntem împreună în acest moment istoric pentru localitate. Este un proiect care a durat foarte mult, fiind demarat în toamna anului 2011. Cu eforturi deosebite, am reuşit ca astăzi să punem în funcţiune sistemul de distribuţie a gazelor naturale în Corabia. WIROM va continua politica de investiţii în dezvoltarea sistemului de distribuţie din localitate precum şi din localităţile unde este concesionară.” a declarat Frasin Ioan, Director Executiv Tehnic în cadrul WIROM.

QWIROM este certificat: ISO 9001, 14001; OHSAS 18001 © 2018